2019 METŲ SPALVŲ MADOS TENDENCIJOS

Ši spalva puikiai tinka kiekvienam ir gali atgaivinti bet kuriuos namus, tačiau tai nėra vienintelė „karšta“ spalva šiais metais, drebinanti mados pasaulį. 2018 metų buvusios pastelinės spalvos – šiuo metu ilsisi, nes sparčiai populiarėja ryškios spalvos. Štai, kas laukia ateinančiais mėnesiais.
Ryškiai geltona. Spalvos šiais metais yra labai džiugios ir gyvybingos. Tikimasi apakinti ir užburti vartotojus šviesiai geltonais, citrusiniais tonais ir saulės spindulių atspalviais. Šviesiai geltona spalva išlieka vienintele pasteline spalva, kuri sugebėjo išsilaikyti. Auksinės – geltonos spalvos nušviečia visas gatves. Tai linksma spalva, kuri siejasi su šiltu oru, todėl ji laikoma 2019 metų pavasario spalva.
Vyšnių raudona ir oranžinė. Vyšnių raudona ir oranžinė taip pat pirmauja 2019 metais. Oranžinė spalva – gali sušildyti tamsius žiemos spalvų tonus arba išsiskirti kaip saulės spindulys. Vyšnių raudona spalva ant bet kokio drabužio neabejotinai susilaukia dėmesio ir suteikia moterims absoliučiai svaiginančią ir nepriekaištingą išvaizdą.
Šviesi ir Egipto mėlyna. Dėka Louis Vuitton, mėlyna spalva pasirodė ant podiumo. Ši spalva yra švelni ir moteriška, bet ne per daug mergaitiška. Tai nuostabi suknelių ir palaidinių spalva, todėl tikimasi, kad šis svajingas atspalvis pasirodys ir ofisuose. Egipto mėlyna yra drąsiausia 2019 metų spalva iš šaltų spalvų.
Žalia. Atrodo, kad žalia užėmė 2019 metų sceną. Alyvuogių ir citrinos žalia spalva- šiais metais yra labai populiari ir drąsi. Dėvėkite šios spalvos drabužius ir nespėsite atsakinėti į komplimentus. Šiemet žalia spalva kvalifikuota kaip pastelė, kuri buvo skirta podiumams. Ši spalva puikiai atrodo ir viena, tačiau taip pat gali būti derinama ir su kitais ryškiais atspalviais. Kita vertus, alyvuogių žalia taip pat yra populiari. Ši niūri spalva gali tapti tokia pati populiari kaip ir 2019 metų juoda spalva. Grįžtant prie ryškių spalvų, citrinos žalia yra labai populiari šiais metais. Ši spalva tinka drąsiems ir nebijantiems išsiskirti. Ji leis visiems pasijusti žvaigždėmis.
Karamelė ir šokoladas. Šiais metais karamelinė spalva yra saugi, nes šokoladinė ruda laikosi karališkų rudų tonų. Šokoladinė ruda – tamsių atspalvių čempionė. Atrodo, kad daugelis šių metų spalvų yra labai šviesios, ryškios arba tamsios.